(?)

 (?)

18-02-2013  Is anders zijn zo erg?
Oké, dit is pas mijn eerste blog van 2013. Schandalig eigenlijk. Toch wens ik jullie nog even een héééél leuk, gezellig, liefdevol nieuw jaar! OMG, ik schaam me, dat ik dat nu nog zeg. Ik blog niet zoveel meer helaas. Ik heb ook nog andere dingen te doen, zoals leren, huiswerk doen en andere dingen. Dus zo af en toe komt er nog maar een blogje van mij.
In deze blogpost wil ik mijzelf ook nog even uitten over het onderwerp 'geaardheid'. Veel mensen vinden het raar om daarover te praten. Sommige mensen vinden het raar dat een man op een man valt, of een vrouw op een vrouw. Maar waarom doet iedereen daar zo moeilijk over? Het is prima als je zelf hetero bent, maar ik vind het niet nodig om homo's of lesbo's of bi's daarover te beledigen. Kom op zeg, waar slaat het op?! Zij zijn misschien anders dan jij, maar is het dan zo erg om anders te zijn? Het leven zou toch niet leuk zijn als we allemaal hetzelfde waren? Vreselijk saai toch?! Waarom accepteren wij elkaar allemaal niet gewoon? Dat zou alles een stuk beter maken. Ik heb respect voor iedere geaardheid! Dat wilde ik kwijt.


24-12-2012 X-mas

Hallo lieve mensen! Het is BIJNA Kerstmis. Ja ja, morgen namelijk al.
Daarom wens ik jullie hééééle fijne dagen met veel liefde, vrede en gezelligheid! Liefs!


14-12-2012 Paardrijden 2

Lieve mensen, afgelopen dinsdag heb ik jullie het één en ander vertelt over mijn paarden-allergie. Later deze week heb ik nog een beetje research gedaan over allergie en medicijnen. En ik heb besloten zo snel mogelijk een keer terug te gaan naar de huisarts om te vragen voor andere (lees: betere) medicijnen. Want ik wil NEVER stoppen met paardrijden. Ik wil dit al zo lang, en ik laat me dit niet afpakken door die stomme allergie! (: 

14-12-2012 Gedichten

Zoals jullie misschien al wel weten, heb ik een account op Wattpad waarop ik verhalen en gedichten post. Over van alles! Ik heb zojuist twee gedichten geschreven over pesten, omdat ik het een belangrijk onderwerp vind, en ik hoorde dat er álweer iemand zelfmoord heeft gepleegd vanwege pesterijen. Dit moet stoppen! Mijn gedichten over pesten kun je lezen op: http://www.wattpad.com/9861698-pesten-gedicht en andere verhalen of gedichten van mij kun je lezen op: http://wattpad.com/LifeAboutMandy
Liefs!

11-12-2012 Paardrijden
Goedemiddag, mensen! Morgen is het gewoon 12/12/2012. Best bijzonder, dat maken we maar 1x in ons leven mee! Hoe was jullie weekend en week tot nu toe? Mijn weekend was enorm leuk. Zaterdagavond ben ik naar de verjaardag van mijn opa en oma geweest en zondag een dagje WinterEfteling gedaan met mijn beste vriendinnetje Lynda. Maandag moest ik naar school tot 16:10u. Normaal háát ik maandagen, maar deze maandag was nog best oké. Met Sportoriëntatie op school gingen we namelijk paardrijden (aankomende twee maandag-schooldagen) ook nog. Vanaf mei ben ik af en toe eens gaan rijden en ik vind het super! Vaste lessen heb ik nog niet, want dat is niet makkelijk i.v.m. schooltijden. Vanaf jongs af aan wil ik al paardrijden, maar dat kon nooit, gezien paardrijden een dure sport is en ik enorm allergisch ben voor paarden. Ik heb daar inmiddels pilletjes voor, die wel werken. Ze werken niet perfect, maar mijn allergie wordt er wel minder door. Dat is toch iets. Tijdens en na het paardrijden heb ik er helaas nog wel last van. Ik baal! Paardrijden is mijn grote droom en hobby. Ik vind het heerlijk. Op een paard voel ik me goed, kan ik me ontspannen. Maar die allergie houdt het tegen... 

21-11-2012 Pesten
Pesten, het kan je figuurlijk, maar helaas ook letterlijk kapot maken.

Mensen worden letterlijk van school af gepest. Soms worden mensen zelfs letterlijk dood gepest. Hoe heftig is dat?! Daar moet toch iets aan gedaan worden? Vinden jullie niet? 
Laatst zat ik 'Koffietijd' te kijken op RTL 4. Daar bij vertelde cabaretier Bart Melief over zijn theatershow over pesten. Dat vind ik nou nog eens top! 
Ongeveer een week later hoorde ik over Jeffrey Arenz. Hij is o.a. bekend van VRijland op Nederland 3. Hij is nog maar 18 jaar en wil dolgraag zijn eigen theatershow beginnen over pesten. Zelf is hij ook gepest, dus hij weet wat voor gevoel het kan geven en hoe vreselijk het is. Maar een eigen theatershow beginnen is natuurlijk best duur. 
Ben jij ook heel erg tegen pesten? (Duh, wie niet?!) en wil je deze jongen helpen met zijn eigen theatershow? Dat kan! Klik de volgende website aan en doneer geld! https://www.4just1.com/project/187 
Help jij Jeffrey's droom uit te laten komen? Help jij de wereld verbeteren?
Ik zeg: gewoon doen! 
Kijk ook op Jeffrey's website: http://skizzle.nl/ 

19-11-2012 Back in town

Zo, daar zijn we weer. Na een weekje ziek thuis te hebben gezeten, ben ik 
weer terug hoor! En niet alleen ik ben terug, maar ook Sinterklaas. Hij is namelijk weer in Nederland. Na heel lang te hebben nagedacht wat ik moest vragen, heb ik uiteindelijk toch een paar dingen op papier gekregen. Zo heb ik o.a. boeken en dvd's gevraagd. En natuurlijk cadeaubonnen! Die zijn altijd handig. Ook heb ik een musicalbon gevraagd. Ik ga namelijk enorm graag naar musicals. Heel jammer dat die altijd zo duur zijn. Zo rijk ben ik helaas niet. En ze zijn ook nog eens ver weg meestal. Nou, hopen dat ik binnenkort eens naar een leuke musical kan :) Dit was mijn blogje weer. Fijne avond allemaal!! X

10-11-2012 Tien elf twaalf
Wat een leuke datum is het vandaag zeg! 10-11-'12 (: 
Nog eventjes, en het is weer Sinterklaas en Kerst. Gezellige tijden
zijn het altijd! Ik hou ervan. Maar 1 ding: Wat moet ik vragen? Oma vroeg me om een lijstje te maken, met dingen die ik wil hebben. Dat lijkt misschien makkelijk, maar het valt tegen. Ik zou niet weten wat ik wil.. Maar ook dat komt wel weer goed, haha. 

03-11-2012 Hopen & blijven geloven of van het ergste uit gaan?
Wat kun je beter doen als je iets heel graag wilt? Hopen en er in blijven geloven dat het gaat gebeuren? Of kun je beter van het ergste uit gaan, zodat het nooit kan tegenvallen? Ik weet het niet. Maar ik vraag het me echt af. Ik ben wel klaar met alle teleurstellingen. Dus, wat kun je beter doen? Hopen & blijven geloven of van het ergste uit gaan? 

02-11-2012 Insecurity
Happy november! Ja, het is weer november. Bereid je vast voor op de kou, bijna winter. / Deze blog wil ik besteden aan onzekerheid. Veel mensen zijn onzeker. Vooral jonge meiden. Ook ik. Vroeger was ik héél erg onzeker. Over mijn uiterlijk vooral: over mijn haar, kleding, figuur. Ik ben absoluut niet perfect, want dat is niemand. Maar onzeker zijn is nergens voor nodig. Niemand is lelijk, maar iedereen is anders. Wat nou als iedereen dezelfde neus zou hebben? Wat als iedereen hetzelfde figuur zou hebben? Wat als iedereen dezelfde kleding zou aan doen? Dan zou het leven wel heel saai worden. Of niet dan? Iedereen is mooi, zoals diegene écht is. Als je je kleedt, in iets waarin je je goed voelt, is het altijd goed. Als jij maar lekker in je vel zit. En natuurlijk is het niet leuk om gepest te worden. Maar waarom zou je pesten? IEDEREEN IS MOOI!
om deze blog te schrijven had ik inspiratie, door een superlief meisje, die ik via Twitter heb leren kennen. Zij is best onzeker, wat helemaal niet nodig is! 

30-10-2012 Long time ago
Hier ben ik weer, terug van weggeweest.
Sorry dat ik al 7 dagen geen Blog geplaatst had!
De laatste tijd ben ik meer bezig met mijn Wattpad account. Omdat ik het
gewoon heerlijk vind om verhalen en gedichten te schrijven.
Maar hier is weer eens een blogje :) Vanuit mijn tussenweek
nog wel. Iedere dag 1 of 2 toetsen. Tot nu toe heb ik ze wel redelijk gemaakt denk ik. Morgen weer twee toetsen: Nederlands & MA2. Zitten ook voordelen aan;
heerlijk optijd uit namelijk! I like it.

23-10-2012 Music Top 5
Zoals jullie al bij 'Over Mij' konden lezen hou ik heel veel van muziek.
Allerlei muziek: Hardcore & hardstyle, hip-hop & rap, metal & rock,
Nederlands & top 40. Echt alles dus. Ik heb ook iedere dag weer andere
favoriete songs. Die van deze dag wilde ik even bloggen, omdat ik dat
toch wel leuk vond :-) Dus hier is mijn Top 5 leuke songs van vandaag!
1. Elizabeth Gillies & Ariana Grande - Give it up
2. PSY - Gangnam Style
3. Jeronimo - I am no Superman
4. Jessie J - Do it like a dude
5. Nicki Minaj - Starships
Dit is mijn top 5 voor vandaag. Ik hoop dat jullie deze
blog, die nogal "anders" is, leuk vonden! 

20-10-2012 Tao Hypah - Play The Girl

Finally is PTG uit van Tao Hypah. Echt een geweldige music-
video. Ik zeg: Watch it! http://www.youtube.com/watch?v=8h3QVSgdn44 
Meer over hem? www.taohypah.com & www.twitter.com/taohypah :) 

17-10-2012 Wattpad
Vandaag heb ik een account aangemaakt op Wattpad.
Daarop ga ik verhalen plaatsen die ik (natuurlijk zelf) geschreven heb!
Ik zou het leuk vinden als jullie er eens een kijkje nemen! 
Je kunt mijn profiel bekijken op: http://wattpad.com/LifeAboutMandy
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden, dat hoor ik dus graag! :) X 

14-10-2012 Arthur en de strijd om Camelot
Goede-avond! Ik ben net thuis uit Dieren. Wat ik daar deed?
Ik was bij de musical 'Arthur en de strijd om Camelot'. Voor de 3e
keer. En wat blijft ie leuk! Grappig, mooi, leuke liedjes. En superlieve
acteurs. Wat een lieve mensen zijn dat! De musical is écht een aanrader.
Meer info? www.arthurdemusical.nl! Ik zeg: Ga erheen! :-) 


11-10-2012 Opleiding
Zoals ik al heb vertelt, in één van mijn vorige blogs, ik wist niet welke
opleiding ik wilde gaan doen, totdat ik gisteren op een informatie-avond
was van ROC: Medewerker marketing en communicatie (Medewerker evenementenorganisatie). Mijn grote droom is om ooit in een theater te werken.
Om op het podium te staan, ben ik niet goed genoeg. MAAAR natuurlijk heeft
een theater ook medewerkers nodig achter de schermen. Na deze opleiding wil ik
misschien nog doorstuderen of in een theater werken. Dat zou ik heel graag willen!
Deze opleiding wordt hem helemaal denk ik. Ik had wel veel leukere opleidingen
gezien op internet, maar helaas, die zijn allemaal té ver weg voor mij. Maar ik hoop
dat ik aangenomen ga worden op deze opleiding en dat het me bevalt. EINDELIJK
iets gevonden wat ik wil! :-)


06-10-2012 Haters
Ik wil even een blogje besteden aan haters.
Het kan me zó boos maken dat mensen zonder reden iemand haten of
iemand bevooroordelen. Als voorbeeld: Justin Bieber. Hij word gehaat, 
door mensen die hem niet verder kennen, dan zijn naam. Dan denk ik echt,
HALLO, je kent heel die dude niet. Ook Ian Thomas is een goed voorbeeld,
dagelijks worden er haat-tweets naar hem gestuurd, waarom? Wat heeft hij
jullie misdaan? Je kent heel de persoon niet. Misschien is hij wel heel lief.
Dus ik snap niet waarom je iemand die je niet kent, zomaar zou haten? Om
zijn/haar uiterlijk? Om jaloezie? Dat zal het meestal wel zijn denk ik. Jaloezie! 
Ik hoop dat deze blog jullie aan het denken zet. En dat iedereen eens stopt 
met al dat gehaat. CU @ my next blog! X


05-10-2012 Gelukkig nieuw haar
Ik ben zooooo blij! Gelukkig is mijn nieuwe haarkleur goed
uitgepakt ^^ Hier is ook de oud-nieuw foto die ik erop zou zetten.
Het is enorm wennen, maar ik ben er blij mee!


04-10-2012 Haar verven + dierendag
Hier is dan eindelijk weer een blogje van mij.
Omdat ik om 10:10 uur al uit was, zit ik al lekker thuis met de
laptop. Vanmiddag wordt mijn haar geverfd, donkerbruin,
tegen zwart aan. Toch wel spannend, gezien ik nu een behoorlijke
blondine ben! Blond is ook niet mijn eigen kleur. Of ja, niet het blond
dat ik nu heb. Eigenlijk ben ik donkerblond. Lelijke kleur, vind ik zelf.
Ben heel benieuwd hoe het er straks uitkomt, opeens zo donker. Er komt
van de week een voor-na foto! Dus als je het wilt zien, houd dan mijn blog
& Twitter in de gaten.
Verder wil ik iedereen een hele fijne dierendag wensen! Zelf heb ik helaas geen
huisdieren, vanwege mijn allergie. Nouja, have a nice day everybody!

28-09-2012 Eigen style
Eindelijk ben ik er mee bezig. Iets wat ik lang niet durfde.
Altijd zag ik supertoffe kleding, maar ik durfde het zelf niet te dragen,
omdat het bijvoorbeeld niet in de mode was. Ik durfde niet te dragen,
wat ik nou écht leuk vond. Bang om gepest te worden of zo. Ik durfde
gewoon niet mezelf te zijn. Maar nu begin ik uiteindelijk een eigen style
te ontwikkelen, en daar ben ik trots op! De kleding die ik draag, zal niet
iedereen mooi vinden, maar ikzelf wel. Dit is mijn style, dit is hoe ik me wil kleden.
Je moet me maar accepteren zoals ik ben. Want dit ben ik, en niet anders.
Ik doe me niet langer anders voor dan ik eigenlijk ben!

25-09-2012 Opleiding
Good afternoon!
Jullie hebben in mijn blog van 20-09 al kunnen lezen dat ik niet
echt weet wat ik wil doen, na het VMBO. Nou, ik ben eens lekker
aan het googlen geweest, en ik heb al wat kleine ideetjes. Ik zou
graag iets met theater/drama willen doen, maar theater-opleiding
wordt hem niet, want ik kan niet zingen! Op ROC.nl vond ik de
opleidingen "Productieleider", "Regisseur" of "Dramaturg". Die
lijken mij misschien wel iets. Jammer dat bijna al deze opleidingen
in Amsterdam zijn. Zodra ik zelf ZEKER weet welke opleiding ik ga doen,
laat ik het jullie weten. Helaas gaat dat nog een tijdje duren ben ik bang.
Vorige week, toen ik me verveelde, heb ik twee verhalen geschreven.
Niks boeiends, kinderverhaaltjes, haha! Gewoon, omdat ik dat leuk vind
om te doen. Toen dacht ik, misschien kan ik ooit een cursus, of misschien
zelf een opleiding doen die iets met schrijven te maken heeft. Fantasie
ontbreekt bij mij in ieder geval niet. Het zou mij bijvoorbeeld ook supertof
lijken om een toneelstuk te schrijven. Who knows ;-) Misschien ooit..

24-09-2012 Maandag
Zo, de eerste schooldag van de week heb ik
al overleefd! LO viel gelukkig uit, waardoor
ik lekker naar huis kon tussen de middag, voor 2 uurtjes.
Het 2e lesuur had ik gezellig les met mijn lieve vriendinnetje
Sanne! :) Sanne heeft ook een Blog! Ik zou het leuk vinden,
als je haar blog ook even bezoekt: www.sannevandel.blogse.nl
Verder heb ik weinig te melden. Ik zal zo nog even een leuke song
online zetten bij "Muziek"! Fijne dag verder mensen!

21-09-2012 Bijna weekend
Brr, hebben jullie het ook zou koud?
Yep, de herfst is begonnen hoor. Ik zit al lekker thuis,
vanochtend 1 uurtje les gehad, nu drie tussenuren, en dan
nog 1 lesje. Alleen een beetje jammer van die tussenuren.
Gelukkig is het alweer bijna weekend :) Leuke plannen?
Ik nog niet echt eigenlijk. Misschien naar de efteling of
winkelen. Ach, ik zie wel! Fijn weekend allemaal! X

20-09-2012 Wat wil ik nou eigenlijk?

Goedemorgen, nog net. Alles goed met jullie?
In deze blog wil ik vertellen over school.
Ik zit nu in de 4e klas van het VMBO, examenjaar dus.
Een heel belangrijk jaar. Dit jaar moet ik ook de beslissing nemen,
welke opleiding ik hierna wil gaan doen. Wil ik naar de HAVO? Nee,
dat denk ik niet. Maar wat wil ik dan wel? Dat vraag ik me al best een
tijdje af. Wil ik een kappersopleiding doen, opleiding onderwijsassistent
misschien? Ik heb dus echt geen idee. Alles lijkt zo leuk. Binnenkort ga
ik naar, ik geloof 4 opleidingen kijken, op een soort opendag op het ROC.
Ik hoop dat ik er zo achter kan komen wat ik nou écht wil. Want ik vind
het zo moeilijk.. Maar het komt hoe dan ook, wel weer goed.
See you at my next blog! ;-)

19-09-2012 Eerste Blogpost

Zo, hier issie dan, mijn eerste Blogpost :)
Ik zal hier komende tijd berichten in plaatsen, over van allerlei dingen!
Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Commentaar geven mag altijd, dat kun je
doen in "Berichtjes"! X